Followers @ Maka.N

Wednesday, July 15, 2009

Tilawah al-Quran peringkat Kebangsaan

Last Night bersamaan dengan 14hb July 2009 (21 Rejab 1430H) merupakan hari Perasmian bagi TILAWAH AL-QURAN PERINGKAT KEBANGSAAN... Upacara ni memang biasa kita dengar tiap-tiap tahun kat TV... Tapi tahun ni kehadiran begitu terasa di sini... Mane x nyer, Majlis gilang gemilang ini diadakan di tempat keje mE sendiri... Iaitu Universiti Teknologi Petronas (UTP)...

So mE x lepaskan kesempatan yang ada untuk datang dan tengok sendiri Majlis Hebat ini... Memang x rugi mE spend mY Last Night time ke sini... Meriah sangat...

Selain Majlis Konvokesyen, mE rase Majlis ni yang betol2 meriah yang telah memenuhkan semua seat dalam Chancellor Hall ini... Tahniah buat mY Company... And terima kasih kepada para hadirin yang dari jauh datang bagi memeriahkan Upacara ini....

Hidup Islam... Hidup Malaysia...

Jadi pada sapa2 yang x berkesempatan nak datang sini, korang bukannyer x leh tengok lintas langsungnya kat TV1... Tilawah ini berlansung 5 hari... Start Semalam hingga lah hari Sabtu ini (18hb July 2009)... Majlis penutupan hari Sabtu ini akan dihadiri oleh Sultan Perak.. Kita tengok lar macam mana lak kemeriahannya nanti kan...

Mesti tonton
TILAWAH AL-QURAN PERINGKAT KEBANGSAAN
TV1
Jam 8 - 11mlm

4 comments:

  1. emmmm...mmg happening
    CM pon pegi sana gak malam tadi...
    Full House...ramai yg tk leh masuk dewan

    ReplyDelete
  2. Betol tu CM... memang banyak yang x pat masuk.. last2 jalan2 kat foyer chancellor hall... x pun layan skrin beso kat luar tu.. huhu...

    En Afif ni cibuk jer... nanti owg bawak yer dia ke UTP lagiiii... kekeke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails