Followers @ Maka.N

Wednesday, November 30, 2011

Restoran Sekinchan Ikan Bakar

Ramai rasenyer dah pergi ke Sekinchan Ikan Bakar ni... Sebabnyer, sekarang ni memang ade banyak restoran ni kat seluruh KL... So mane2 manusia ceruk celah KL pun leh menikmatinya....
Kat sekinchan ni, macam restoran bakar biasa lar.... Ade macam2 ikan... Ade udang, ade sotong, ade kerang... Dan semua ni akan di bakor ngan sos diorang.... Dan 3 mendalah kat atas ni merupakan pencicah yang ade... So sangat lar sedap bile di makan ngan ikan bakar, dan ulam2an....
Inilah ikan kembung Sekinchan Ikan Bakar.... Macam ni lar dia kasi idang... Adussss... Tenggelam ikannyer dimakan kuah... Huahuahua....~~~~ (Leh present cantek sikit x??? Menda ni bukan murah pun kami bayor, tapi hidang nak x nak jer....)

:: Lala ngan kuah dia memang sedap...::


:: Memandangkan dah malam... Udang yang tinggal pun herot benyot... Alahai... ::

mE @ Comment 
For mE Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni, so-so lar.... Boleh lar.... Dan bukan lah x sedap... uhuuuu.... Maybe kena selepas ini, pak ketua kedai kenalah jaga kualiti makanan laut diorang... Walau dah malam... Walau x laku, kualiti kena menten. Jangan harga jer menten (MAHAL).. Barulah pelanggan x lari.... So mE kasi 3 bintang kat diorang....

Restoran Sekinchan Ikan Bakar 
~~~~ mE pergi yang berada kat Taman Tasek Selatan kat kawasan kilang... Tempat walau x cun, tapi senang parking wehhhh... Pastu senang gak nak datang sebab xyah nak pusing lintang pukang.... Hohohoho....

9 comments:

  1. Kalau nak seafood murah sedap,aku cadangkan ko pegi ke Jeram,Selangor. =)

    ReplyDelete
  2. beb..brape hengget ko mkn? cer mention rege ckit..uhuhu~

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.

    Walaupun restoran ni dekat dgn rumah tp xpernah berpeluang pegi. Sbb ada kawan pernah pegi katanya menu di sini rasa biasa2, tak se gah kedainya. Nanti sya nak gi review juga la..hehe

    pst : cik imma, sya ada listkan blog ni sebagai salahsatu bloglist di blog sya juadahmalaysia.com Jemput singgah :-)

    ReplyDelete
  4. tak menepati citarasa saya & kawan2 opis

    ReplyDelete
  5. TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
    VECASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
    Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE INTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
    MALAYSIA TV ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
    MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html watch live ,rtm1 ,rtm2 ,tv3 ,ntv7 ,8tv ,tv ,pas tv ,mobtv ,1hujau tv ,1 malaysia tv ,tv selangor and more tv

    ReplyDelete
  6. @hapacrita : kat Jeram??? cam best jer bunyinyer... leh request kat hubby nih...

    ReplyDelete
  7. huda : rege dia mahal k.... uhuu... tp xtau lar. kate sekarang dah kasi offer sikit

    ReplyDelete
  8. @juadah : haah bese2 jer.... nak lg skrg sy dah makan macam2 restoran ikan bakar....

    ReplyDelete
  9. @Ida : huhuhu... kena pg tempat lain makan ni.... Fendi Ikan Bakar ker...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails