Followers @ Maka.N

Thursday, April 28, 2011

Simpang Raya Bandung

Simpang Raya ini adalah most popular restoran yang akan di bawa oleh Agen pelancongan diorang... Bapak aku bile ke Bnadung ntah bape kali telan nasi padang kat sini... Sampai dah muak2 lar jugak.... Hohohoho...


Kat sini, kalau korang ni back packer, mesti nanti pihak restoran hidang banyak giler lauk... Kite x mintak pun.. Tapi diorang dah letak2 atas meja kite... Itu semo TRICK.... BISNES TRICK... Seandainya anda amek sikit kuah jer kat lauk tu tanpa usik yang lain2 anda tetap akan di charge... Hahaha padan muke lar kat kite wahai pelancong.......

So bile ke restoran ini atau lain2 restoran pun, sila makan lauk yang anda nak jer... Jangan suke main rase2. Mau berjuta-juta rupiah anda ilang.... Muahahaha...

Ok, pape pun makanan kat sini not bad.... Macam2 pilihan... Macam jenis... X digalakan amek lauk daging dendeng sebab dagingnya sangat lar keras.... Hohohoho..



mE @ Comment
For mE, makanan kat sini so-so jer.... Memandangkan Masakan Padang x pedas, lagi lar aku x bape berminat... Jadi aku kasi 2 bintang untuk Simpang Raya.....

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails