Followers @ Maka.N

Wednesday, April 28, 2010

Restaurant VN. Halal

Ini adalah last Restaurant yang kitorang makan... Hahaha, sangat lazat restaurant ini.... kuikuikui... Restoran ini paling senang cari, sebab dia ni tol2 tengah2 pekan... Pintu masuk dia pun x terceruk cam restaurant sebelum ni... Dekat dengan Ben Thanh Market ngan Night Market... Jadi pas penat shopping leh lar singgah makan kat sini....

Restoran ini jugak lebih cantek dan lebih berseri2... Agaknyer kedai baru kot... Tapi saiz dia kecik jer... Kalau nak naik atas, sure korang gayat kat tangga dia... huhuhu... X caye, ce try g tengok...!!!
Ini adalah menu2 yang dah siap terhidang ketika kami sampai... Perut masa ni, giler, lapo Ya Rabbi.... Nak makan sebelum ni takut... Tau lar, kat sini bukan leh main taram jer... Nak makan McD pun kena pikir dulu tau, inikan pulak kedai tepi2 jalan tuh... Akan tetapi, apabila mE sampai di restoran ini, apa lagi, mE taram puas2... Orang lain ade yang mabuk2 angin, penat ngan macam2 lar... mE pun penat gak... Ditambah lagi pening, mungkin sebab x lunch tadi... Jadi dalam kepala yang di kelilingi anak ayam terbang sempat gak mE tangkap2 gambo... Bravooo lar Imma... Hehehe...

[Sedap beb... Memang menjilat siku]

[Ni ayam masak kunyit]

[Kari ni my Fevret... Style diorang pakai Ikan Fillet... Tapi yang wat mE suke sebab rasa kari dia lain... Chinese style kot... Memang mE suke sangat...]

[Sup sayur... Menu wajib kat Vietnam]

[Kangkung]

[Tak dilupakan sambal belacan]

mE @ Comment
For mE VN Halal ni Paling Sedap antara yang lain... Hehehe... Xtau lar nape... Maybe mE dah jatuh hati ngan Kari Ikan dia... Ditambah lagi ngan restoran yang Good Looking, tu kot yang wat mE lagiiiii suke... Hehehe...

mE bagi 5 bintang untuk VN Halal Restaurant

3 comments:

  1. tak senonoh sungguh jilat siku.

    hahahaha...

    ReplyDelete
  2. makanan halal are market senang nk cari ke?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails