Followers @ Maka.N

Thursday, January 7, 2010

Warung Tom Yam Ciku-ciku

Makan lagiii... Ini sesungguhnya makan versi "Melawan Kesepian Part 1"... Kali ni mE g makan same ngan T.am & Imin... Sebenarnyer nak g tengok wayang jer... Xsengaja lak... Semua ini adalah angkara T.am... Thanz a lot T.am... hehehe..


[Udang goreng tepung]

[Kerabu Perut]

[Ayam Masak Merah]

[Kailan Ikan Masin]

[Siakap 3 Rasa]

[Tom Yam Seafood]

Percaya atau tidak, semua ini hanya RM54 sahaja... Siap ada ikan siakap besor, minum lak order fresh juice jer... Memang murah... Tapi for mE rasanya tahap sederhana, jadi mE bagi 3 Bintang untuk Warung TomYam Ciku-ciku....


Warung TomYam Ciku-ciku
[Masakan ala-thai]
Alamat mE xtau secara detail tapi warung ni di tepi jalan menghala ke Chepor, Ipoh.
Selamat mencari.... (^o*)v

5 comments:

  1. izhatul, mana gambar kitorg yang posing maut tu? hhuuhuuu..

    ReplyDelete
  2. sebab posing maut lar aku xnak bubuh... hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau mcm tu jgn lupa email k.huhu

    ReplyDelete
  4. Dah lama cari restoran ciku-ciku ni..1st time mkn kat sana dl, trs terpikat..tp xtau mana letaknya restoran ni..maklumlah org yg bwk..InsyaAllah esok nak berbuka kat sana..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails